April 20, 2024

Προκήρυξη Θέσης Επιτόπιου Προσωπικού της Κυπριακής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη

Νέα Υόρκη, 1 Νοεμβρίου 2016

Η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη, Νέα Υόρκη, δέχεται αιτήσεις για πλήρωση μίας (1) θέσης γραφέα/δακτυλογράφου με τους όρους επιτόπιου προσωπικού για πλήρη απασχόληση στη βάση συμβολαίου για περίοδο ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης. Ο μικτός ετήσιος μισθός της θέσης ανέρχεται σε 36,515 δολάρια Αμερικής και επιπλέον θα παρέχεται 13ος μισθός.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Απολυτήριο αναγνωρισμένης Σχολής Μέσης Εκπαίδευσης.
  2. Πολύ καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας. Καλή γνώση επιπρόσθετων ξένων γλωσσών θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.
  3. Δακτυλογράφηση στην ελληνική και την αγγλική με ταχύτητα και ακρίβεια.
  4. Ικανότητα χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου.
  5. Προηγούμενη πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης θα θεωρηθούν πλεονέκτημα. Γνώση στενογραφίας μπορεί να θεωρηθεί πλεονέκτημα.
  6. Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλο ή ισότιμο προσόν σε ένα τουλάχιστον από τα ακόλουθα θέματα, ή συνδυασμό των θεμάτων αυτών, μπορεί να θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν: Δημόσια Διοίκηση, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Λογιστική, Ανθρωπιστικές Σπουδές, Κοινωνικές Επιστήμες, ή σε άλλο συναφή κλάδο.
  7. Σημείωση: Ο όρος «Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος» καλύπτει και μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλο.
  8. Ακεραιότητα χαρακτήρα, εχεμύθεια, οργανωτική και διοικητική ικανότητα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση αποστέλλοντας τα πιο κάτω με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση vacancy@cyprusun.org μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου 2016.

  1. Αντίγραφα των απολυτηρίων, διπλωμάτων και πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων που αναφέρονται πιο πάνω.
  2. Μία φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου.
  3. Βιογραφικό σημείωμα.
  4. Δύο συστατικές επιστολές ή υπόδειξη δύο ατόμων από τα οποία μπορούν να ζητηθούν συστάσεις

Τα σχετικά πιστοποιητικά πανεπιστημιακών τίτλων ή διπλωμάτων θα πρέπει να υποβληθούν επιπρόσθετα και σε έντυπη μορφή «hard copy» κατά το στάδιο της συνέντευξης. Αιτήσεις στις οποίες δεν θα έχουν επισυναφθεί όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και οι οποίες θα ληφθούν εκπρόθεσμα δεν θα ληφθούν υπόψη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Οι υποψήφιοι θα εξετασθούν προφορικώς ή/και γραπτώς. Οι ημερομηνίες των προφορικών ή/και γραπτών εξετάσεων θα καθορισθούν αργότερα και οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν σχετικά.